ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.06.2012 8:12:52

Deklarace mezi PK a Plzeňským Prazdrojem stvrzuje pokračování úspěšné spolupráce

Deklarace mezi PK a Plzeňským Prazdrojem stvrzuje pokračování úspěšné spolupráce

Hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec a generální ředitel Plzeňského Prazdroje Douglas Brodman podepsali 7.6.2012 na krajském úřadu deklaraci o pokračování spolupráce. Plzeňský kraj s Plzeňským Prazdrojem úspěšně spolupracuje už od roku 2004.

Plzeňský kraj (PK) s Plzeňským Prazdrojem plánuje společné aktivity v oblasti marketingu, propagace, cestovního ruchu a kulturních a společenských vztahů. Novinkou spolupráce pro letošní rok je spolupráce na reprezentaci Plzeňského kraje v Bruselu.

Spolupráce s Plzeňským Prazdrojem je velmi dobrá. Podporujeme se navzájem především při rozvoji cestovního ruchu v tom, aby do Plzně mířili návštěvníci nejenom za skvělým pivem, ale i za dalšími krásami a samozřejmě se následně rozjeli i po celém kraji. Novinkou ve smlouvě je podpora Plzeňského Prazdroje nového zastoupení kraje v Bruselu kde pivovar na své náklady vytvořil klub plzeňského piva a to nejenom pro Čechy žijící v Bruselu, ale i pro návštěvníky, kteří do našeho domu zavítají,“ uvedl hejtman Plzeňského kraje Milan Chovanec.

Spolupráce územně samosprávného celku Plzeňský kraj s Plzeňským Prazdrojem trvá již od roku 2004. Jejím výsledkem v minulosti byla například vzájemná podpora Plzeňského Prazdroje a kraje v oblasti propagace a cestovního ruchu vyjádřená společnou prezentací kraje piva jako turistického cíle na veletrzích cestovního ruchu, jako jsou Regiontour a Holiday World, ale také na veletrzích v zahraničí. Dále se například pořádají tzv. presstripy, kdy zahraniční novináři navštíví Plzeň a absolvují prohlídku Plzeňského pivovaru a ochutnají plzeňské pivo.

„Plzeňsko je krajem slavného piva a naše pivovary Pilsner Urquell a Gambrinus každoročně přilákají do města i kraje více než čtvrt milionu návštěvníků, z nichž více než polovina je ze zahraničí. Spolupráce s krajem a jeho podpora je pro nás je důležitá. Jsme rádi, že například i mezinárodní delegace, které jsou na krajském úřadu kvůli oficiálním jednáním, mají možnost navštívit náš pivovar a seznámit se s tím, čím je Plzeň charakteristická - s plzeňský ležákem, jeho historií i současností,“ říká Douglas Brodman, generální ředitel Plzeňského Prazdroje.

Vzájemná propagace a prezentace v tuzemsku a zahraničí formou poskytování tištěných materiálů a multimediálních nosičů o kraji a o pivovaru pro využití a nabídku na veletrzích a výstavách obohatila celkovou nabídku zájemcům -  turistům a návštěvníkům.

Obohacujícím zážitkem pro významné návštěvy a společenská setkání je vzájemná spolupráce a propagace pivovaru spojovaná s prohlídkami a návštěvou Návštěvnického centra a Pivovarského muzea Ze strany kraje je umožněna významným hostům Plzeňského Prazdroje návštěva jedinečných historických památek, zajímavostí a účast na kulturních a sportovních událostech v kraji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama