ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.10.2012 9:16:10

Radní Šimánek popřál prvnímu miminku nové Klatovské nemocnice

Radní Šimánek popřál prvnímu miminku nové Klatovské nemocnice

Radní Václav Šimánek navštívil v Klatovské nemocnici malou Lindu, která se zde narodila 17. října 2012 před pátou hodinou večer a stala se tak prvním novorozencem nové Klatovské nemocnice.

Jenom krátce před tím se gynekologicko-porodnické oddělení přestěhovalo ze staré budovy do nových prostor.

Radní Plzeňského kraje pro oblast zdravotnictví Václav Šimánek popřál mamince i miminku společně s poslancem Janem Látkou, starostou Klatov Rudolfem Salvetrem a ředitelem nemocnice Františkem Lešundákem.

„Máme radost, že vaši dcerku můžeme přivítat jako prvního narozeného občánka nových prostor porodnice v Klatovech. Přejeme Lindě hodně zdraví, štěstí, ať se má čile k světu a vám i manželovi ať dělá jenom samou radost, “ popřál paní Vackové radní Václav Šimánek.

Maminka malé Lindy, Renata Vacková z Klatov už má doma pětiletou Adinu, která se stejně jako kdysi maminka narodila ve staré klatovské porodnici.

„Včera jsem nejprve ležela ještě ve staré porodnici, potom mě převezli a porodila jsem už v nové. Mysleli jsme, že bude naše dítě posledním, které se ve staré narodí, ale naopak jsme první v nové. To jsme nečekali," řekla dnes maminka Lindy.

V Klatovské nemocnici se letos narodily už téměř čtyři stovky dětí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama