Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.07.2022 10:06:00

Vít Rakušan v další vlastizrádné akci

Vít Rakušan v další vlastizrádné akci

Komentář na facebookovém profilu k dohodě o přerozdělení ilegálních migrantů z Afriky a Blízkého východu

 Sedm let si ČR hrdě stála na svém a odmítala kvóty při rozdělování ilegálních migrantů z Afriky a Blízkého východu. Už je konec. Už vědí, že nás kdykoli znovu zlomí a podřídíme se. Jako jediná vláda z regionu V4 (ani Rakousko se toho neúčastní!) jsme přistoupili na červencové přerozdělení z Řecka, Itálie, Malty, Kypru a Španělska a budeme se na něm podílet finančně.

Dohoda proběhla mezi ministry vnitra, takže odpovědnost leží na ministru Rakušanovi. Ale i kdyby o tom vládu neinformoval, hlavní odpovědnost za to ponese premiér, protože tohoto ministra přes všechna jeho obvinění stále ponechává ve funkci.

Je to jen další příklad, jak tato vláda dává přednost gestům poslušnosti pro Brusel před tím, aby řešila existenční problémy českých domácností a firem. Anebo máme přebytek financí v státním rozpočtu a málo starostí s migrací ukrajinskou?

Řítíme se do ohromného průšvihu a na palubě Titaniku stále tančí. Jednou ta napínaná struna praskne.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama