Mgr. Dana Lysáková

  • KSČM
  • Liberec (nečleněné město)
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,67. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.06.2012 18:47:16

OTEVŘENÝ DOPIS KSČM SENÁTOROVI SOBOTKOVI

OTEVŘENÝ DOPIS KSČM SENÁTOROVI SOBOTKOVI

Vážený pane senátore Sobotko, Ráda bych Vám připomněla, že jste byl studentem VUML. V roce 1989 jste úspěšně dokončil jeho 2. ročník a vzhledem k převratu jste již třetí nestihl řádně dostudovat.

Vážený pane senátore Sobotko,
reaguji tímto na Vaše prohlášení z Parlamentních listů, kde jste srovnal KSČM s nacisty a prohlásil, že pokud byste byl prezidentem, tak v případě účasti KSČM na vládě rezignujete.
Ráda bych Vám připomněla, že jste byl studentem VUML. V roce 1989 jste úspěšně dokončil jeho 2.  ročník a vzhledem k převratu jste již třetí nestihl řádně dostudovat.   
Ano, stejně jako mnoho Vašich kolegů z ODS, kteří po Listopadu 1989 svou členskou legitimaci KSČ zahodili a změnili názor, i Vy jste se stal známým „antikomunistou“. V médiích jste se obhajoval, že jako lékař jste VUML studovat musel.  Ne, nemusel! Doopravdy ani před rokem 1989 nemuseli rentgenologové (což byla Vaše profese) studovat VUML dokonce ani členství rentgenologů v KSČ nebylo povinností.Lékaři  pracovali bez VUMLu i legitimace KSČ. 
Uvědomte si, že KSČM je demokratická levicová parlamentní strana, která hájí zájmy miliónů občanů, kteří pracují, podnikají a mnohých, co se zoufale snaží řešit následky reforem z dílny ODS. 
Pane senátore, pokud se chováte tak, „jaká je zrovna doba“, berte v potaz, že doba žádá politiky, kteří hájí zájmy občanů. Proto lidé chtějí levici a KSČM toto dělá.
Vnímám vás jako poněkud „multi-postojového“ politika se selektivní pamětí. Pokud jste tedy tak zásadový, jak se v médiích prezentujete, očekávám, že zvážíte Vaše ambice stát se prezidentem České republiky, protože „doba už je prostě taková“.
Otevřený dopis na webových stránkách OV KSČM zobrazíte kliknutím na tento odkaz
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 2 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama