Jaroslav Komínek

  • KSČM
  • Ústecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.08.2022 20:15:24

Výlet vlakem na Kokořínsko? Zapomeňte!

Výlet vlakem na Kokořínsko? Zapomeňte!

Jsme svědky další nehorázné prasárny, již tradičně pod taktovkou středočeského krajského radního Petra Boreckého (STAN).

Středočeský kraj letos stanovil jízdní řád na lokálce Mělník - Mšeno - Mladá Boleslav tak, aby ji nemohli využít pro své výlety občané Ústeckého kraje. Zatímco vlak na Mšeno odjíždí z Mělníku v 9.00, vlak z Ústí nad Labem přijíždí o 2 minuty později, v 9.02.
A podobná situace se opakuje i odpoledne v opačném směru. Vlak do Ústí nad Labem odjíždí v 16.52, vlak ze Mšena přijede o 1 minutu později, v 16.53. A podobně je to i o dvě hodiny později. Cestující tak nemohou přestoupit.Nyní Borecký vyrukoval s tím, že provoz na trati zruší od příštího roku úplně, protože ji prý nikdo nevyužívá. No není divu, když Borecký záměrně rozbíjí návaznosti!
Pan Borecký, je kozel v roli zahradníka. Od první chvíle, co se dostal na funkci radního pro dopravu, jen škodí a dokazuje, že na to, aby vykonával tuto funkci, nemá. Poškozuje nejen občany svého kraje, ale i sousedních krajů. Pan radní Borecký by udělal nejlépe pro svůj i okolní kraje, kdyby odstoupil. Tím by svému i okolním krajům prospěl nejlíp a nadělal méně škod.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama