Ing. Radim Fiala

  • SPD
  • Olomoucký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,58. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.08.2022 14:28:00

Nikomu nic brát nechceme, ale svoje nedáme

Nikomu nic brát nechceme, ale svoje nedáme

Komentář na facebookovém profilu k obviňování českého národa z rasismu

 Někteří sluníčkáři tvrdí, Češi jsou rasisti, a objevují se články, že český národ je nejvíc rasistický. Češi, Moravané a Slezané ale nejsou rasisti. Jsou to pohodáři, kteří chtějí žít pohodový život v bezpečí svých domovů se svými rodinami a přáteli. V okamžiku, kdy jim chce ale někdo jejich bezpečný a hezký život ohrozit či sebrat, začnou se naprosto oprávněně bránit!

Náš nacionalismus není agresivní a útočný, nýbrž obranný a zaměřený na lásku k naší vlasti a k našemu národu. Nikomu nic brát nechceme, ale svoje nedáme! Budeme bránit svou krásnou zemi, své rodiny, své blízké i svůj způsob života! Jestli si myslíte to samé, co my, přidejte se k nám a podpořte nás! Společně naší vlast ubráníme a bude tu dobře!

Obyvatelé naší vlasti jsou těžcí pohodáři. Máme rádi posezení u dobrého piva, na Moravě spíš u vínka a v některých oblastech si dáme panáčka něčeho ostřejšího. Rádi posedíme a pokecáme s přáteli, zajdeme na fotbal, uděláme grilovačku, zabíjačku, vyrazíme na hezký výlet. Naše krajina je nádherná. Pole, louky, lesy, vesničky, barokní kapličky a kostelíčky. Nebo majestátní historická města se středověkými hradbami a katedrálami. Naše vlast je překrásná.

Ne, my nejsme rasisti. Říkáme: každému, co jeho jest. Přejeme každému národu a etniku šťastný život v jeho zemi. Ale nechceme, aby nám někdo něco vnucoval. Nechceme, aby nám někdo vnucoval imigranty. Nechceme, aby nám někdo vnucoval gender a snažil se rozbíjet naše tradiční hodnoty a naše rodiny. Nechceme, aby nás někdo nutil platit dluhy za někoho jiného. Nechceme, aby nám někdo diktoval, jaké zákony máme mít v naší zemi. Nechceme, aby nám někdo zavíral ústa.

Žít a nechat žít. My v naší zemi si chceme žít po svém a aby se do nás nikdo nemíchal. My se nechceme míchat do nikoho jiného. A tohle má být prosím rasismus?

Nikomu nic brát nechceme, ale svoje nedáme! Budeme bránit svou krásnou zemi, své rodiny, své blízké i svůj způsob života! Jestli si myslíte to samé, co my, přidejte se k nám a podpořte nás! Společně naší vlast ubráníme a bude tu dobře!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama