ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.06.2012 7:11:42

Plzeňský kraj byl první na 11. Mezikrajských sportovních hrách

Plzeňský kraj byl první na 11. Mezikrajských sportovních hrách

Jedenáctý ročník Mezikrajských her zaměstnanců krajských úřadů ČR, který se uskutečnil o víkendu v Plzni, byl pro Plzeňský kraj ve znamení dvou šťastných jedniček.

Úplně poprvé například obdrželo všech 168 sportovců tričko s logem kraje a svým jménem. Velký ohlas mělo také při závěrečném večeru kulturní vystoupení pěveckého dua – bratrů Mrázových ze ZUŠ Přeštice.

Ředitel KÚPK Jiří Leščinský na závěr vyhodnotil celé sportovní klání a mohl předat sportovcům našeho kraje velký pohár a tím i pomyslnou druhou jedničku za celkové vítězství mezi všemi 14 zúčastněnými kraji.

Konečně se i náš kraj mohl poprvé po jedenácti letech radovat z vítězství.

Základem k tak mimořádnému úspěchu byl neskutečný výkon v první disciplině. Tou byl bowling a naházené body Zdeňka Webera a Jaroslava Kovandy hovořily za vše. Ani dívčí část družstva nezaostala a 155 bodů Ludmily Novotné postrčilo mužstvo PK po prvním dnu do čela průběžného pořadí.

Ve streetballu jsme stále drželi šance na dobré umístění, protože Václav Baxa, Jaroslav Kovanda a Jitka Třísková se dostali až do finále.

Ani volejbalisté nakonec nepropadli a pár bodů do konečného součtu přidali.

Tenisový mix ve složení Miloslav Michalec, Martina Králová zaslouží absolutorium, protože na své cestě do finále neztratil ani set a zaslouženě po výborném výkonu zvítězil.

Historicky první místo mezi kraji z celé České republiky si sportovci týmu Plzeňského kraje odnesli po zásluze.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama