Michal Malý

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.08.2022 10:10:03

Požaduji vyhlášení Generální stávky 17. listopadu 2022!

Požaduji vyhlášení Generální stávky 17. listopadu 2022!

Ministr vnitra Vít Rakušan a ředitel ÚZSI Petr Mlejnek jsou bezprostředním ohrožením této země! S ohledem na kontakty STAN a TOP09 s podsvětím, tedy s organizovaným zločinem nemohou zástupci těchto stran zůstat ve vládě.

Na rozdíl od Maďarska a Polska, kde se premiéři o své země řádně starají, má ČR nejrychlejší nárůst cen prakticky všeho. Díky tomu se miliony rodin ocitly na hranici chudoby, narůstá počet neplatičů a exekucí. Mnoha rodinám s dětmi hrozí, že přijdou o střechu nad hlavou.

Situace statisíců důchodců, kteří jsou defacto pod hranicí chudoby je alarmující. Nemají na energie, jídlo, nájem. Většina seniorů s ohledem na věk a fyzické dispozice nemá šanci sehnat k důchodu zaměstnání. Narůstá počet sebevražd a pacientů u psychiatrů. Narůstají deprese i u dětí, na které se přenáší stress a bezvýchodnost rodičů.

Vládu to nezajímá. Jsou jí přednější cizí, než vlastní. Po prázdninách přijde tak brutální krize, že si ji málokdo z nás dokáže představit. Skokové navýšení cen, několikanásobné navýšení cen energií, což vyvolá krachy podniků a nárůst nezaměstnanosti. Vypuknou sociální nepokoje, namířené zejména proti vládě, ale pravděpodobně i proti majetným.

Bohužel může dojít k tomu, že nepokoje přerostou v násilné střety a poteče krev. Represe vlády prostřednictvím ozbrojených a pořádkových složek vůči protestujícím lidem mohou být tvrdší a krvavější, než za totality. Poučme se zejména z dění ve Francii. Není nač čekat, nelze se nečinně dívat, a tak páchat vlastní sociální sebevraždu.

Za viníka současného stavu označuje propaganda Putina. Válku na Ukrajině ale nezačal on (nezastávám se jej), ta začala po puči v roce 2014 vražděním ruskojazyčného obyvatelstva. Na Ukrajině žádná demokracie nebyla, vládli tam oligarchové a fašismus. Válku dlouhodobě provokovaly USA rozšiřováním NATO a dalšími kroky za vydatné pomoci Bruselu. Viníkem dnešního stavu je Brusel a neschopnost vlády premiéra Fialy!

Lidé jsou zastrašováni a umlčováni. Nastoupila bezprecedentní cenzura, nastupuje celosvětový socialistický fašismus. Vláda podniká kroky pro umlčování názoru, podporuje udavačství. ČEZ vytváří miliardové zisky a vláda odmítá zastropovat ceny elektřiny, protože jí vysoké ceny vyhovují – dostává do rozpočtu miliardy navíc, za které podporuje válku na Ukrajině na úkor vlastních lidí!

Prvním zásadním krokem, který je nezbytné udělat, je GENERÁLNÍ STÁVKA! Ne varovná, ne symbolická, ale naprosto nekompromisní! Druhým nutným krokem je nevolit v komunálních volbách zástupce vládních stran, protože ti, jako členové vládních stran nesou spoluodpovědnost za stav, protože svá vedení zvolili. Proberme se z té letargie!

Je nezbytné dát SPOLU, tedy ODS, TOP-09, KDU-ČSL, Pirátům a STAN v komunálních volbách stopku! Nevolte jejich kandidáty! Je nezbytné, aby současná vláda poznala naši sílu!

Michal Malý, místopředseda MO Trikolora Praha, kandidát do zastupitelstva MČ Prahy 8 a Magistrátu hl. m. Prahy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama