ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.08.2022 20:44:00

V Liberci jsou Zelení součástí koalice Liberec otevřený lidem

V Liberci jsou Zelení součástí koalice Liberec otevřený lidem

Komentář na facebookovém profilu k úspěchům lídra kandidátky Zelených Jaromíra Baxy v zastupitelstvu Liberce

 Liberec se skládá ze 35 čtvrtí. V jeho okrajových čtvrtích, ve kterých je většina sídlišť, žije nejvíce lidí. Poslední roky se však pozornost radnice a největší investice koncentrují takřka výhradně v centru. Je potřeba změnit pravidla hry!

Lídr kandidátky, Zelený Jaromír Baxa, je v zastupitelstvu Liberce od roku 2010 a krátkou dobu byl i náměstkem primátora. Za tu dobu měl možnost dokonale poznat fungování radnice a pochopit, proč se spousta věcí ve městě stále nezlepšila.

Podařilo se mu zastavit výprodej městského majetku, rozkrýt řadu nevýhodných smluv z minulosti, s kolegy pomohli otevřít radnici lidem. Mnoho věcí, které dnes v Liberci berou jako samozřejmé, např. videozáznamy ze zastupitelstev nebo veřejné materiály z jednání rady města, jsou výsledkem práce Jaromíra Baxy a jeho týmu.

Po volbách plánují založit městskou elektrárnu, postavit 1000 levných bytů a zvýšit kapacity ve školách. Pro Liberec je tato parta rozhodně tím nejlepším, co jej na radnici může potkat. Hodně štěstí!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama