MUDr. Jiří Mašek

  • ANO 2011
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.08.2022 11:39:00

My nic, to přece manželky. Ve STANu jsou obdivuhodné ženy

My nic, to přece manželky. Ve STANu jsou obdivuhodné ženy

Komentář na facebookovém profilu k podivným vazbám v hnutí STAN.

 Zdravím všechny,

a zase tu máme téma - já nic, za všechno může žena.

To že se ředitel rozvědky Petr Mlejnek osobně zná s bývalým detektivem Luďkem Vokálem, odsouzeným za korupci a vynášení informací z policie se již veřejně propralo.

To se dá schovat pod navazování zajímavých kontaktů.

Silnější káva je ale skutečnost, že Mlejnkova manželka je podle obchodního rejstříku spolumajitelkou firmy na ochranu proti odposlechům, jejímž jednatelem je právě odsouzený ex detektiv Luděk Vokál. Takže v případě Petra Mlejnka nezůstalo jen u navazování kontaktů jako při pravidelných schůzkách s Redlem.

Server Aktuálně.cz napsal, že Mlejnkova žena se v roce 2017 stala čtvrtinovou spolumajitelkou firmy poskytující ochranu proti odposlechům Dyn Tedes.

Dalších 40 procent vlastní manželka bývalého detektiva Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Luďka Vokála, kterého soud před několika měsíci pravomocně potrestal v kauze Vidkun za korupci a vynášení informací z policejních spisů.

Mlejnek Aktuálně potvrdil, že se s Vokálem osobně zná, víc jejich kontakty nekomentoval.

Paní Mlejnková je při tom učitelkou na základní škole. Ředitelem školy je velmi dobře hodnocená jako učitelka angličtiny. Já tu paní vážně obdivuji. Je na plný úvazek ve škole, a ještě stíhá zařizovat potřebným ochranu proti odposlechům atd...

No není to úžasné?

Nově jmenovaný šéf rozvědky v tom byznysu samo sebou nefiguroval, on přece pracoval v pozici obchodního ředitele firmy Techniserv, světe div se, též obchodující s bezpečnostním materiálem. Ale aktivita manželky v takových případech zjevně firmě nevadí. To vše ona sama a ve volném čase.

Kolem toho STANU se vůbec pohybují úžasné ženy, co vše tak s přehledem zvládají.

Pamatujete si?

Pan Věslav Michalík místopředseda hnutí STAN obdržel 4,6 mil. eur z Kypru. OK. Mimochodem bylo to 112 000 000 Kč ... slušná sumička. Zvláštní je, že pan Michalík nejdříve říkal, že neví odkud a od koho, aby následně přiznal, že to bylo od manželčiny firmy. Šup manželka mu zvláštní náhodou z Kypru poslala 122 000 000 Kč a on si tenkrát ani nemohl vzpomenout.

A potom se na potvoru peníze z Kypru začali objevovat na účtech STANu.

Nešlo náhodou... jen se ptám... o peníze z nějaké podivné obchodní činnosti, které možná někdo úplnou náhodou vypral a pustil je přes Kypr nazpátek.

Ale co, my nic, to přece manželky.

Jedna učí naše děti anglicky a po večerech a o prázdninách obchoduje s kriminálníky, druhá posílá sta miliony a její manžel ani netuší že jsou od ní.

Už chápete, proč se Rakušan na tom vnitru tak drží jako veš košile a proč je pro STAN to silové ministerstvo tak důležité.

Zatím jen ten STAŇácký "Dozimetr", se zdá být čistě chlapskou záležitostí, ale uvidíme...

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama