Mgr. Robert Šlachta

  • PŘÍSAHA Roberta Šlachty
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

27.08.2022 19:13:00

Podle záznamů to byla policie, kdo Mlejnka oslovila. Ne opačně

Podle záznamů to byla policie, kdo Mlejnka oslovila. Ne opačně

Komentář na facebookovém profilu ke kauze Mlejnek.

 Kauza Mlejnek pokračuje dál a jak jinak než další lží. Pamatujete, jak Fiala obhajoval Mlejnka, že to byl on, kdo přesvědčil svědka v Dozimetru, ať jde na policii? Tak to samozřejmě není pravda.

Podle záznamů to byla policie, kdo ho oslovila a ne opačně.

Takže další lež.

Navíc Mlejnkova žena, která je učitelka na základní škole a s bezpečností nemá nic společného, je spolumajitelkou firmy, která prodává rušičky odposlechů. Tipněte si v jaké firmě. Dyn Tedes. To vám asi nic neřekne, ale její jednatel je bývalý policista Luděk Vokál, který byl odsouzený za to, že vynášel informace z kauzy Vidkun.

A pak. Mlejnek včera řekl: „Potkávali jsme se nepravidelně 10 let. Nikdy na mě ale nepůsobil jako člověk, který byl zbaven svéprávnosti.“ Takže stejně jako u Rakušana jsou jenom dvě možnosti. Buď je tak blbý, nebo to jenom hraje.

Obě tyhle možnosti ale ohrožují národní bezpečnost České republiky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama