Mgr. Milan Šťovíček

  • STAN
  • Ústecký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,81. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.08.2022 17:48:00

Nebývalé pokrytectví poslanců ANO. Napsal můj syn

Nebývalé pokrytectví poslanců ANO. Napsal můj syn

Komentář na facebookovém profilu k poslancům ANO.

 Tohle sepsal můj syn Véna. A já s jeho slovy souhlasím.

Přečtěte si pokud máte chvilku.

Poslankyně Schillerová se v parlamentu dožadovala přejmenování hnutí STAN.

Oháněla se při tom dokumentem podepsaným paní starostkou Bláhovou a dalšími starosty za ANO, který žádá totéž. Název hnutí pokládají za klamavý, protože prý vyvolává dojem, že hnutí zastupuje všechny starosty.

Rád bych oběma dámám připomněl název jejich vlastního hnutí, zkratka ANO vznikla z původního "akce nespokojených občanů".

Nepředpokládám, že by hnutí reprezentovalo všechny nespokojené občany v zemi. Ani nehodlám žádat o jeho přejmenování, byť na to jejich logikou snad mám právo.

Ovšem jednu žádost si přece jen dovolím. Žádám politiky hnutí ANO, aby se stejnou razancí, kterou projevují vůči hnutí STAN, začali řešit skandály jejich vlastního předsedy. Člověka trestně stíhaného ve třech zemích Evropské unie. Jinak si vedle trapnosti z toho, že se nechávají vést kmotrem, přivodí druhou trapnost, mnohem osobnější vycházející z nebývalého pokrytectví.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama