JUDr. Jindřich Rajchl

Předseda strany Právo Respekt Odbornost
  • PRO 2022
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2022 6:34:00

Nenechte se strhnout k jakémukoliv projevu verbálního či fyzického násilí

Nenechte se strhnout k jakémukoliv projevu verbálního či fyzického násilí

Komentář na facebookovém profilu k nahlášené demonstraci 11. září na Staroměstském náměstí.

 Dejme pozor na provokace!

Naši demonstraci strany Právo Respekt Odbornost jsme na neděli 11. září  na Staromák svolali již 7. července 2022, no a v pondělí 5. září 2022 neziskovka Pražský Majdan z.s. personálně propojená s politickou neziskovkou Ukrajinsko Evropská Perspektiva nahlásila na stejný čas na Václavské náměstí demonstraci pod názvem „Demonstrace podpory Ukrajiny proti ruské agresi".

Nemohu se zbavit dojmu, že se nejedná o náhodný akt. Časová souslednost poměrně jasně svědčí o tom, že se jedná o reakci na úspěch sobotní akce.

I když přesně netuším, jaký je účel této nově nahlášené demonstrace, neboť už si nedokážu představit, jak víc by mohla Česká republika Ukrajině proti Rusku pomáhat (kdyby se akce jmenovala „poděkování vládě ČR za podporu Ukrajiny“, tak by to bylo pochopitelnější), důvodně se obávám, že jejím účelem může být provokace vůči naší demonstraci na Staroměstském náměstí (pěšky je to z Václaváku na Staromák pár minut) a pokus o naši diskreditaci.

S ohledem na to, že u této demonstrace jsou nahlášeni pouze dva organizátoři (na 99 procent to bude Volodymyr Telenko a Galyna Andreytsiv) a 40 účastníků, se lze domnívat, že Václavské náměstí bude sloužit pouze jako úvodní shromaždiště, aby se následně tato skupina vydala k nám na Staroměstské náměstí a pokusila se vyvolat konflikt s lidmi, kteří dorazí na naši demonstraci.

Naléhavě tedy žádám vás všechny, kdo nás přijedou v neděli podpořit - nenechte se prosím strhnout k jakémukoliv projevu verbálního či fyzického násilí. Naši akci by to obrovsky zdiskreditovalo, čemuž se chceme za každou cenu vyhnout. Pokud by jakýkoliv takový konflikt vznikl, prosím dokumentujte ho na mobilní telefony, abychom mohli následně všechny osoby detailně identifikovat!

Pamatujte prosím, že my jsme PRO, nikoliv proti něčemu či někomu. Jdeme se postavit za budoucnost naší země, nikoliv šířit jakoukoliv nenávist vůči komukoliv. Pokud někdo může za současný neutěšený stav naší země, pak to nejsou Ukrajinci, nýbrž naše destrukční vláda (kdyby takové Německo nabídlo 200 EUR na ruku nám, tak si tam pro ty peníze taky pojede hodně našich spoluobčanů).

Nenechme se prosím strhnout frustrací ze současné tristní ekonomické situace v naší zemi. Jde nám o budoucnost České republiky, nikoliv o jakýkoliv konflikt s kýmkoliv, kdo se nás k němu může pokusit vyprovokovat.

Onen konglomerát vládnoucí garnitury a propagandu šířících médií proti nám nemá žádné věcné argumenty, a tak se nás snaží soustavně lživě dehonestovat. A my jim k takové očerňovací kampani nesmíme dát žádnou záminku. Pan Fiala nás všechny urazil, když nás nazval proruskými silami - a je na nás, abychom mu v neděli tím nejlepším způsobem odpověděli - tím, že naplníme další krásné pražské náměstí a tím, že jim opět ukážeme, že my se na jejich úroveň nikdy nesnížíme.

Nyní není čas na chybu. V sázce je příliš mnoho!

Prosím přijeďte za námi v co největším počtu a společně si užijme úžasné odpoledne plné excelentních vystupujících. Naší největší zbraní je pozitivní myšlení a morální převaha. Nás spojuje láska k téhle zemi, nikoliv nenávist vůči komukoliv. Jsme totiž PRO, nikoliv proti.

Blížíme se k cíli - už stačí jen zbytečně neklopýtnout.

Přijďte prosím podpořit naše kandidáty do Senátu, Janu Zwyrtek Hamplovou i našeho podporovatele, pana profesora Berana. Každý z nich si to za ty dva roky práce opravdu zaslouží. Z celého srdce děkuji všem, kdo v neděli dorazí a pomohou nám udělat další krok k naplnění naší vize - bezpečné, prosperující a svobodné České republiky. Vážím si každého jednoho z vás a moc se na všechny těším!

P. S.: Moc prosím o sdílení tohoto příspěvku, ať se tato výzva k pokojnému průběhu celé akce dostane k co největšímu počtu lidí, kteří se plánují s námi v neděli sejít.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama