Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.09.2022 16:11:00

Demonstrace proti vládě v sobotu na Václaváku

Demonstrace proti vládě v sobotu na Václaváku

V sobotu 17. září 2022 od 14:00 proběhne na pražském Václavském náměstí protivládní demonstrace KSČM, která se tak opět zapojí do série probíhajících protestů proti asociálním krokům kabinetu Petra Fialy.

 "Chceme lidi mobilizovat proti neschopné vládě, protože každé vyjádření odporu proti Fialovu kabinetu má smysl. Komunisté budou aktivně pořádat řadu vlastních protivládních akcí a účastnit se i akcí odborářů či jiných politických subjektů.", říká předsedkyně ÚV KSČM a europoslankyně Kateřina Konečná.

Kromě Konečné vystoupí na akci kandidát KSČM na prezidenta ČR Josef Skála, ekonom Jiří Janák, bývalý poslanec a člen stínové vlády KSČM Pavel Hojda, lídr komunistů pro volby do Zastupitelstva hlavního města Prahy a místopředseda KSČM Milan Krajča, bývalý předseda Valného shromáždění OSN a poslanec Jan Kavan a řada dalších odborníků nabízejících řešení současné energetické a ekonomické krize.

Komunisté od června realizovali celou řadu protestních akcí po celé České republice a budou v nich pokračovat i nadále.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama