Ing. Miroslav Balatka

  • BPP
  • Sokolov
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.09.2022 12:11:00

Rusko narušuje sociální smír a soudržnost lidí v zemích Evropy

Rusko narušuje sociální smír a soudržnost lidí v zemích Evropy

Komentář na facebookovém profilu k projevu premiéra Petra Fialy.

 Tuhle těžkou zimu zvládneme. Situace není jednoduchá, Česká republika je ale připravena. Plyn je zajištěn na celou sezónu a kromě zastropování cen energií jsou připraveny další podpůrné prostředky, aby nikdo nezůstal na holičkách. Rozjíždí se rozsáhlá informační kampaň, aby se informace o možnostech podpory dostala ke všem, kdo ji budou potřebovat. Informace najdete také ZDE.

Čelíme útoku Ruska, které využívá manipulaci cen plynu a energií k tomu, aby se pokoušelo narušit sociální smír a soudržnost lidí v zemích Evropy. A pokouší se dlouhodobě narušit i jednotnou Evropu, kde státy pokojně a v míru fungují přes sedmdesát let. Pevně věřím, že se Rusku, které naopak rádo a často vojensky útočí na sousední státy, tuto jednotu narušit nepodaří.

Každý z nás může v této nelehké době pro naši Českou republiku něco udělat a pomoci. Držme se vzájemně, jsem přesvědčen, že to zvládneme.

Jsem moc rád, že tyhle věci komentoval ve svém projevu Petr Fiala. Pokusil jsem se ho tady vlastními slovy shrnout. A myslím, že byl takový projev potřeba.

Celý projev je ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama