ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,74. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.06.2012 16:08:01

Dětský domov Trnová má nový bazén

Dětský domov Trnová má nový bazén

V Dětském domově Trnová na severním plzeňsku byl slavnostně otevřen nový bazén, který bude sloužit 35 dětem umístěným v domově.

Je to rok, kdy při návštěvě našeho domova jsme se s panem hejtmanem Chovancem dívali na popraskaný a rozbitý starý bazén. Pan hejtman řekl, že potřebujeme bazén nový a že nám přispěje částkou půl milionu korun. Tak se i stalo a hejtmanovi Milanovi Chovancovi za to moc děkujeme,“ uvedla při slavnostním zahájení ředitelka Dětského domova Trnová Helena Tichá.

Slavnostního zahájení zprovoznění nového bazénu se 18. června 2012 zúčastnil hejtman Milan Chovanec a člen Rady Plzeňského kraje pro oblast zdravotnictví Václav Šimánek, kteří dětem přivezli spoustu dárků, které děti využijí nejen při koupání.

Zakrytý bazén o rozměrech 8 x 4 metry přišel na 605.000 Kč, z toho Plzeňský kraj přispěl částkou 500.000 Kč.
Výstavba nového bazénu probíhala od 26. srpna do 10. října 2011.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama