Mgr. Lucie Potůčková

  • STAN
  • Královéhradecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.09.2022 15:37:00

V Bukách pojedeme třetí rundu. Asi to neděláme úplně blbě

V Bukách pojedeme třetí rundu. Asi to neděláme úplně blbě

Komentář na facebookovém profilu k vítězství komunálních voleb v Mladých Bukách.

 Vyhráli jsme se sdružením Mladobučáci, jehož jsme lídrem, komunální volby a máme většinu v zastupitelstvu. Tak pojedeme u nás v Bukách třetí rundu. Asi to neděláme úplně blbě. Jsem samozřejmě straně hrdá a vím, že to bude velký závazek na další čtyři roky, ale mám fantastický dream team. Díky Mladobučáci.

A ještě dodatek pro všechny uštěpačné ale i normálně zvědavé poznámky týkající se mého členství ve STAN: V roce 2019 jsem podala přihlášku do STAN, rozhodnutím krajské výboru Královéhradeckého kraje jsem se stala registrovanou příznivkyní. STAN má nastavené přijímání členů následovně: Nový zájemce se stane registrovaným příznivcem a až po 2 letech může zažádat o členství. Což jsem já udělala tento rok v červenci. Schvalování je více kolové, nejdříve schvaluje krajský výbor a následně předsednictvo STAN. Jak víte tak po ostudném chování pana Hlubučka došlo k mimořádnému sněmu, kde si STAN zvolil své nové vedení. Rozdíl mezi registrovaným příznivcem a členem je ten, že jako registrovaný příznivec nemůžete kandidovat na předsedu krajské organizace a do vrcholných orgánů hnutí STAN. Já se za svou značku nestydím a proto se těším na mé schválení žádosti o členství. Pak už budu moci být všude uváděna s členstvím STAN v závorce za mým jménem a zároveň se třeba ucházet o pozice v nejvyšších orgánech STAN. Jinak už v roce 2018 (rok před vstupem do STAN) jsem kandidovala s mými kolegy za kandidátku (Mladobučáci). Tož tak.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama