ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.06.2012 14:23:00

Praha 5 přivítá peleton Cykloběhu za Českou republiku bez drog

Praha 5 přivítá peleton Cykloběhu za Českou republiku bez drog

V pátek 22. června ve 14.00 hodin navštíví Prahu 5 peleton nadšenců, kteří se zapojili do 10. ročníku netradičního závodu pod záštitou starosty Prahy 5 MUDr. Radka Klímy a Senátu PČR na podporu boje proti drogám.

Sportovce přivítá v prostoru před kostelem sv. Václava také starosta MUDr. Radek Klíma.

Tato akce upozorňuje na problematiku drog, hlavně ve spojení s mládeží a dětmi, a klade si za cíl pomoci rozšířit celospolečenskou aktivitu právě na poli primární prevence.

CYKLOBĚH ZA ČESKOU REPUBLIKU BEZ DROG pořádá občanské sdružení Řekni drogám ne, řekni ano životu, jehož cílem je předat poselství života bez drog a upozornit na nárůst vlivu drog v naší zemi.

Trasa cykloběhu vede přes více než 40 měst Čech a Moravy. V průběhu tohoto maratonu jsou navštěvováni představitelé jednotlivých měst, se kterými protidrogoví aktivisté probírají problematiku drog a možnosti, jak situaci řešit, zejména pak nástroji primární prevence v dané oblasti. V navštívených lokalitách je prezentován efektivní Hubbardův detoxikační program pro drogově závislé, výhradně bez použití náhražkových drog, který má po dvouletém testování 75% úspěšnost. V rámci návštěv měst jsou uspořádány přednášky o drogách a pouliční protidrogové kampaně.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama