ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.06.2012 14:35:34

Charitativní akce MDA Ride se koná na Smíchově již tuto sobotu!

Charitativní akce MDA Ride se koná na Smíchově již tuto sobotu!

Svalovou dystrofií je v České republice postiženo zhruba 3 000 osob. Právě na jejich podporu se za podpory Městské části Praha 5

Městská část Praha 5 vás srdečně zve na IV. ročník benefiční jízdy na pomoc lidem se svalovou dystrofií MDA RIDE, která se odehraje v sobotu 23. června 2012 na smíchovské náplavce (Hořejší nábřeží) u botelu Admirál od 10.00 hodin pod záštitou starosty Prahy 5 MUDr. Radka Klímy a zastupitele Karla Novotného.

Na akci je připraven bohatý program i pro děti, které se mohou těšit například na skákací hrad, malování na tělo, fotografování na motocyklech a občerstvení. Chybět nebude ani hudební doprovod. Významným hostem bude Miss Iveta Lutovská.

Spanilá jízda nejen motocyklů Harley Davidson a podporovatelů akce proběhne od 12.30 hodin.

Více informací o projektu MDA Ride naleznete v článku na Ipětce - http://www.ipetka.cz/motorkari-znovu-pomohou-nevylecitelne-nemocnym/ nebo na http://mdaride.cz.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama