MUDr. Vít Kaňkovský

  • KDU-ČSL
  • Vysočina
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.10.2022 6:37:00

Zásadním krokem je intenzivní spolupráce zemí EU

Zásadním krokem je intenzivní spolupráce zemí EU

Komentář na facebookovém profilu k Meziparlamentní konferenci o stabilitě, hospodářské koordinaci a správě v EU

 Bylo mi ctí předsedat závěrečnému bloku Meziparlamentní konference o stabilitě, hospodářské koordinaci a správě v EU, které ve dnech 10.-11. října probíhala v pražské O2 Universum.

Zásadními tématy konference byla spolupráce zemí EU při řešení energetické krize, bezpečnostní krize v souvislosti s ruskou agresí na Ukrajině a také významných sociálních dopadech na obyvatelstvo.

Samozřejmě nebylo během dvou dnů najít konkrétní řešení všech souvisejících problémů, se kterými se obyvatelé Evropy potýkají, ale jasným hlasem zde opakovaně zazněl hlas, že kromě nutných národních opatření je zásadním krokem intenzivní spolupráce zemí EU.

Více informací najdete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama