Mgr. Miroslav Žbánek, MPA

  • ANO 2011
  • Olomoucký kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,29. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2022 15:26:00

Je to oficiální. Olomouc má nové vedení. Jsem opět v jeho čele

Je to oficiální. Olomouc má nové vedení. Jsem opět v jeho čele

Komentář na facebookovém profilu k sestavení koalice v Olomouci.

 Je to oficiální. Olomouc má nové vedení a já opět budu stát v jeho čele.

Ačkoli bylo minulé volební období poznamenané nejprve covidem a poté i válkou na Ukrajině, myslím, že díky profesionální spolupráci s koaličními partnery, kterým za ni moc děkuji, se nám podařilo udělat velký kus práce.

Současná situace je také nelehká, tentokrát je však daná zejména energetickou krizí a inflačním nárůstem cen. Věřím ale, že se nám i nyní, v nové koalici, bude dařit nejenom plnění jednotlivých úkolů a slibů, které budou zakotveny v programovém prohlášení, ale doufám také, že zvládneme pokračovat v dobrém lidském souznění a kolegiálním týmovém duchu, tak abychom za čtyři roky mohli zastupitelům i občanům města Olomouce předložit pozitivní hodnocení naší práce.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama