ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.10.2022 19:09:00

Pracujeme na potírání poplašných zpráv, lží, manipulací a pomluv

Pracujeme na potírání poplašných zpráv, lží, manipulací a pomluv

Komentář na facebookovém profilu k práci na Ministerstvu vnitra.

 Migrace a návštěva premiéra.

Přišel za námi předseda vlády Petr Fiala, abychom mu odprezentovali naše výsledky na Ministerstvu vnitra. Od našeho nástupu jsme se museli potýkat s celou řadou velkých výzev. Zvládli jsme poskytnout dočasnou ochranu k dnešnímu dni pro necelých 450 tisíc lidí. Více než sto tisíc ukrajinských uprchlíků už pracuje a odvádí daně.

Zároveň pracujeme na tom, abychom odradili převaděče a další organizátory nelegální migrace. Ve spolupráci s Ministerstvem spravedlnosti připravujeme novelu trestního zákoníku, která umožní efektivněji stíhat pachatele této trestné činnosti.

Taky i nadále pracujeme na potírání poplašných zpráv, lží, manipulací a pomluv, které radikalizují společnost v prospěch cizích mocností.

A konečně: hovořili jsme také o postupující digitalizaci státu, která by měla zahrnout i přechod k elektronickým občanským průkazům.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama