PhDr. Olga Richterová

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • místopředsedkyně PS PČR
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,39. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.10.2022 12:09:00

Velkým tématem byla nechuť do politiky vstupovat

Velkým tématem byla nechuť do politiky vstupovat

Informae na facebookovém profilu k jednání s členy strany v Libereckém kraji

 Je pro mě vždycky osvěžující setkat se s Piráty v krajích. Tentokrát v Libereckém kraji. O víkendu jsem jim nejen mohla pogratulovat k volbě nového PKS, ale hlavně jsme mluvili o tom, jak důležité je zapojovat nové lidi do politiky. A jak je to občas obtížné. Jenže demokratické strany potřebují lidi, potřebují členy, kteří odspodu, od komunální úrovně pronikají do fungování státu, učí se a přirozeně rostou.

Druhým velkým tématem byla nechuť zejména žen do politiky vůbec vstupovat. Z určitého pohledu se nedivím. Vždyť kdo stojí o konflikty a agresivní nebo nefér jednání. Zároveň ale bojovníci a bojovnice, kteří umí hledat další cesty k domluvě, jsou pro společnost důležití. A nejsou na to nikdy sami. Stále vidím, že lidí dobré vůle je většina, jen málokdy jsou dobře zorganizovaní.

Zájemcům o informace nebo postupné zapojení doporučuji stránky ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama