Ing. Miroslav Balatka

  • BPP
  • Sokolov
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.11.2022 9:09:00

Hnutí ANO k manipulacím používá onkologii, vyvolává strach

Hnutí ANO k manipulacím používá onkologii, vyvolává strach

Komentář na facebookovém profilu ke krajské pobočce hnutí ANO na Karlovarsku.

 ...a takhle my tady žijeme.

Prosím krajské zastupitele za ANO, podobné vyvolávání vášní na falešném základě neprospívá nikomu. A našemu kraji už vůbec ne. Není to poprvé... Energie věnovaná samotnému lhaní a následnému vyvracení těchto lží by se dala používat mnohem, mnohem lépe a účelněji, ve prospěch našeho regionu a lidí v něm. Je to mnoho času a energie, která pak chybí. Je tu spousta práce.

Pojďme se spíš věnovat skutečnému rozvoji našeho kraje, potřebuje to, opravdu. Vážně. Pojďte už toho nechat. Přijde mi navíc dost nechutné, že k těmto manipulacím používá ANO onkologii. Vyvolávání strachu v nemocných nebo ohrožených lidech je pro mne za hranou.

Pro zástupce ANO to má jediný efekt. Lidi jim pak budou méně věřit. Nebo snad lidé z ANO považují svoje voliče za tak tupé stádo, kterému se dá nabulíkovat cokoli? A strašit je neexistujícími problémy donekonečna? Lidé nejsou hloupí.

Děkuji Robertovi Pisárovi za příspěvek (a grafiku, kterou jsem si z něj vypůjčil), který obsahuje popis situace, která by se dala shrnout: Když byl AB premiér a chtěl postavit navzdory názorům odborníků megagigaonkocentrum v Praze, náš kraj by si skoro neškrtl a vyčleněné miliardy by v případě realizace zůstaly v Praze. Naše krajské ANO ženy (i muži) se proti tomu nijak nestavěli. Nyní jde Babišův megagiga pražský onkoplán do kopru (zaplaťpánbůh) a peníze se přesouvají do regionů, blíže pacientům, jak odborníci doporučují, a také do našeho kraje. A naše karlovarské ANO se najednou probouzí a opět se u toho nebojí lhát. V příspěvku se dozvíte, o čem lže tentokrát. Odkaz na něj je ZDE.

Těším se spolu s vámi na stav, kdy se bude v karlovarské krajské politice debatovat věcně, bez lží a zkreslování kolem. Myslíte, že se to někdy může povést?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama