Mgr. Ivan Adamec

  • ODS
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,8. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.11.2022 16:47:00

Svůj Trutnov jsem ale neopustil

Svůj Trutnov jsem ale neopustil

Ohlédnutí na facebookovém profilu za 23 lety starostování v Trutnově.

V úterý jsem přijal z rukou hejtmana Královéhradeckého kraje ocenění za více jak 20 let starostování.

Opustil jsem tento post po dvaceti třech letech v prosinci loňského roku s ohledem na svou novou pozici předsedy Hospodářského výboru poslanecké sněmovny, protože jsem si uvědomil, že jak starostování, tak tato sněmovní funkce jsou pro mne příliš velkým závazkem na to, abych se některé z nich nevěnoval naplno. Kromě toho jsem také toho názoru, že nová doba přináší nové výzvy, které vyžadují nová řešení, a proto by štafetu vedení města měla převzít mladší generace. Svůj Trutnov jsem ale neopustil, a jak jsem slíbil, dohlížím na něj připraven poskytnout seniorskou radu z pozice zastupitele.

Vím, že se opakuji, ale bylo to pro mne úžasných 23 let, byť v počátcích bylo mnoho těch, kteří mi prorokovali rychlý konec. Ušli jsme s městem dlouhou cestu. Zda byla pro něj a jeho občany dobrá, musí posoudit oni sami, ale já věřím, že stála za to. Při dnešní slavnostní příležitosti jsem si vše znovu promítl a v duchu znovu poděkoval Vám Trutnovákům, kteří jste mi tolik let důvěřovali, a hlavně, kteří jste pro mne byli po celou dobu ohromnou inspirací a hnacím motorem. Dnešní ocenění patří dílem také Vám všem.


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama