MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.11.2022 7:33:00

Stojí za to se ozvat

Stojí za to se ozvat

Komentář na facebookovém profilu k vracením dotací na lázeňské pobyty zdravotníků

 Před časem jsem psala o dvojím metru vůči zdravotníkům z nestátních krajských nemocnic ohledně lázeňských pobytů, které na rozdíl od jejich kolegyň a kolegů z nemocnic státních prakticky neměli kdy čerpat a dotace se musely nesmyslně po pár měsících státu zase vracet.

Téma nezapadlo a od krajské tripartity po asociaci krajů jsme na tuto nespravedlnost opakovaně společně s odbory při různých příležitostech upozorňovali. Jsem ráda, že jsme společným tlakem dosáhli toho, že vrácené peníze se dostaly částečně do státního rozpočtu zpátky. Stojí za to se ozvat.

Škoda jen, že i v nové výzvě, která byla vypsána před pár dny, jsou v podmínkách dotace zcela zbytečné nové křivdy, které si ministerstvo, pokud by program prošel řádným připomínkovým řízením, včetně důkladného projednání s odbory zastupujícími zaměstnance nemocnic, mohlo odpustit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama