Mgr. Pavel Fischer

  • BPP
  • Praha 12
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.11.2022 13:14:00

Chci vyjádřit hlubokou úctu těm, kteří padli v boji proti totalitě

Chci vyjádřit hlubokou úctu těm, kteří padli v boji proti totalitě

Komentář na facebookovém profilu k nejvyšším hodnotám demokratické společnosti

 Dnes slavíme Mezinárodní den studentstva a Den boje za svobodu a demokracii. Připomínáme si 83 let od uzavření vysokých škol nacistickými okupanty a 33 let od revoluce. Ze všeho nejdřív chci vyjádřit hlubokou úctu těm, kteří padli v boji proti totalitě a kteří naši svobodu vybojovali.

Svobodu a demokracii považuji za jedny z nejvyšších hodnot, které jsme jako společnost povinováni ctít a kultivovat. Také proto jsem je zvolil jako hesla do své prezidentské kampaně. Občas čtu nebo slýchám, že je to banální nebo že jsou to prázdná slova. Mrzí mě, pokud to tak někdo vidí. Pro mě jsou svoboda a demokracie hodnotami, v jejichž duchu jako člen Parlamentu každý den pracuji.

Svoboda, demokracie, budoucnost. To si přeji pro naši zem a všechny mé spoluobčany. Nesmírně mě těší, že vám dnes můžu popřát šťastný svátek svobody a demokracie.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama