Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.11.2022 4:31:00

Z ministerstva vnitra došla odpověď na můj dopis

Z ministerstva vnitra došla odpověď na můj dopis

Komentář na facebookovém profilu k dotazu na výši nákladů na instalaci Putina v pytli na budově ministerstva vnitra a jejich úhradu

 Cena plachty s Putinem byla přes 70 tisíc. V době, kdy nám vládní koalice sděluje, jak si máme utáhnout opasky. V době, kdy Jurečka říká seniorům, že by jim rád zpomalil valorizace; pracujícím pak 350 korun navíc a o tři roky déle v práci. Kecy paní Pekarové a spol. raději ponechám stranou úplně. Tak v této době ministerstvo vyhodí přes 70 tisíc z kapes občanů za výstřelek ministra!

Vyvěšování čehokoli na budovách ministerstva vnitra není nijak upraveno, takže zřejmě se dočkáme ještě podobných bannerů i v budoucnu!

Myslím, že by bylo fajn, kdyby Vít Rakušan měl aspoň tolik slušnosti a ty peníze zaplatil ze svého platu, který činí - bez náhrad - 198 500 korun a příští rok ještě o 20 tisíc vzroste (a měl by si pospíšit, faktura už je po splatnosti)!

dopis

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama