Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.11.2022 12:09:00

S koncem Putinovského Ruska přijde i konec Lukašenka

S koncem Putinovského Ruska přijde i konec Lukašenka

Komentář na facebookovém profilu k Rusku.

 O zemi, kde dnes vědí, kolik jich zbytečně zemře zítra: z ruských nejvyšších kruhů unikla informace, že ruské vedení počítá s tím, že do začátku příštího léta zahyne na Ukrajině 100 000 nedávno mobilizovaných vojáků. Pro svět je to informace, že šílený Putin a fanatici kolem něho dál plánují posílat syny a otce od rodin na válečná jatka. Ruská populace je už tak dost zdevastovaná. Rusové vymírají, schopní mladí lidé se snaží ze země utéci a část kulturních špiček se od režimu distancuje. Odpůrci režimu sedí v lepších případech ve vězeních, v horších záhadně umírají. Rusové se na Ukrajině přepočítali a počínají si jako zběsilí. To však nevadí čínským komunistům, kteří drží svými podloudnými podporami ruskou ekonomiku těsně nad čárou ponoru a tím prodlužují dobu válečných jatek na Ukrajině. Nervy ztrácí i ruský lokaj v Bělorusku Lukašenko. Hrozí zkázou, ale ve skutečnosti ví, že s koncem Putinovského Ruska přijde i jeho konec. Kdyby nezfalšoval volby a nepotlačil nepokoje, běloruští komunisté už by byli v háji.

Ve čtvrtek se Evropský parlament usnesl, že Rusko podporuje terorismus. Není mně jasné, proč se neusnesli, že Rusko je teroristický stát. Tím vůbec nechci tvrdit, že všichni Rusové jsou teroristi. Ti, kteří byli mláceni a zatýkáni při protestech na začátku války i při nedávné mobilizaci, jsou hrdinové.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama