Mgr. Libor Vondráček

předseda Svobodných
  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.12.2022 12:09:00

Najednou jsou všichni chytrý… Opravdu?

Najednou jsou všichni chytrý… Opravdu?

Komentář na facebookovém profilu k důsledkům Green Dealu

 Ne všichni kritizují Green Deal až po zdražení energií. Ne všichni jsou generálové až po bitvě. Například my jsme na zdrcující důsledky Green Dealu upozorňovali už dávno. Důkazem toho jsou třeba plakáty, které dodnes visely na jihu Čech.

Před zdražením energií jsme varovali v kampani v roce 2021. Mnozí nás označovali za “strašáky”. Mnozí tvrdili, že klasická auta nikdo zakazovat nebude. Ti stejní dnes považují zákaz klasických aut za hotovou věc. Ti stejní dnes svalují drahé energie na Putina.

Když Fiala křičel na Babiše, že přichází Babišova drahota, mluvili jsme o drahotě zelené. Současné výkřiky o drahotě Fialově opět nazýváme drahotou zelenou.

Dokud si současnou drahotu správně nepojmenuje většina Čechů, těžko s ní dokážeme skutečně bojovat.

Stokrát opakovaná lež lze totiž vyvrátit jen stokrát opakovanou pravdou. Proto stejně jako před rokem znovu opakuji slova Aloise Rašína, uvedená do současného kontextu: „Kde hrozí socialismus, tam hrozí bída. Kde vládne zelený socialismus, zelené centrální plánování, tam hrozí zelená bída, tam panuje zelená drahota.”

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama