Ing. Kateřina Konečná

Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • KSČM
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,56. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.12.2022 4:31:00

Tak závažná obvinění není možné tolerovat

Tak závažná obvinění není možné tolerovat

Komentář na facebookovém profilu k podezření z korupce v Evropském parlamentu

 Původně plánovaný program letos posledního zasedání určitě ovlivní razie, ke které došlo přímo v Evropském parlamentu před několik dny. Peníze a drahé dárky určené ke korupci, podezření z praní špinavých peněz, domovní prohlídky u místopředsedkyně Evropského parlamentu za sociální demokracii Evy Kailiové i jejích asistentů nemůžeme jen tak přejít. Kanceláře asistentů europoslanců Marca Tarabelly a Marie Areny byly zřejmě také zapečetěny.

Úplatky za to, aby se moc nekritizoval Katar kvůli extrémně špatným pracovním podmínkám, které tisíce asijských dělníků pracujících na výstavbě stadionů a další infrastruktury pro fotbalové mistrovství světa stály život, a to ještě za opravdu nízké mzdy. Europoslankyně Marie Arena mimochodem předsedá komisi pro lidská práva Evropského parlamentu.

Je potřeba co nejdříve vše objasnit! Po této razii naše skupina levice v Evropském parlamentu The Left bude příští týden na plénu ve Štrasburku navrhovat debatu o podezření z korupce.

Není možné tolerovat tak závažná obvinění a tvářit se, že se nic neděje!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama