ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.12.2022 19:09:00

Máme nové vedení pražské krajské organizace

Máme nové vedení pražské krajské organizace

Na předvánoční krajské konferenci, která proběhla 8.12., jsme si zvolili nové pražské vedení.

Zbrusu noví spolupředsedové jsou Hanka Matoušová z Prahy 8 a Petr Kutílek z Prahy 4. Oba mají dlouholetou zkušenost s prací v zastupitelstvu velkých městských částí.

Ve vedení je doplní Jan Veleba, zastupitel z Prahy 15, Alena Zbořilová z Prahy 4 a Matěj Michalk Žaloudek, zastupitel z Prahy 3, který zároveň zajišťuje i kontinuity s minulým vedením.

Zelení si uvědomují, že nová pražská vláda Spolu s podporou Ano, která se chystá, bude potřebovat silnou a aktivní opozici a rezistentní občanskou společnost. Budeme její součástí a rádi budeme spolupracovat se všemi, kdo se rozhodnou být jí také. Budeme mít spoustu práce a těšíme se na ni!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama