Mgr. Jan Paparega

  • BPP
  • Most
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.12.2022 21:29:00

Pro Mostecko se pokusím z pozice senátora udělat maximum

Pro Mostecko se pokusím z pozice senátora udělat maximum

Primátor města Mostu Jan Paparega rezignoval na svoji funkci. Nahradí ho Marek Hrvol

Primátor města Mostu Jan Paparega ve čtrvrtek 15. prosince 2022 rezignoval na svou funkci. Jako důvod uvedl vytíženost v souvislosti s prací v Senátu. Na jeho místo zvolili zastupitelé dosavadního náměstka Marka Hrvola.

Na pozici 1. náměstka nyní postoupí Markéta Stará a post 2. náměstka primátora města bude nově vykonávat Václav Zahradníček.

„Město čekají v následujících 4 letech nejvýznamnější investiční projekty v jeho historii a je odpovědné, aby za této situace byli ve vedení města lidé, kteří se těmto projektům budou moci věnovat na sto procent. Toto se u mne nyní nejeví jako reálné a je proto odpovědné a ve prospěch našeho města a hnutí, abych své místo uvolnil. Má osoba zůstává ve vedení města ve funkci radního města, kdy mou hlavní agendou bude problematika energetiky, transformace regionu, které korespondují s mojí agendou v Senátu ČR a také bezpečnost, kdy pod mou gescí zůstává řízení městské policie. Pro Mostecko se pokusím z pozice senátora v následujících 6 letech udělat maximum. Zároveň budu nadále v pravidelném kontaktu se svými kolegy na magistrátu, kterým budu v rámci svých možností pomáhat řešit záležitosti týkající se chodu a rozvoje našeho města. Nemám sebemenší obavy, že změny ve vedení města Mostu by se jakkoliv projevily na kvalitě jeho řízení, Naše město se bude i nadále rozvíjet, nyní navíc s prodlouženou rukou do senátních lavic a s větším přesahem na jednotlivá ministerstva," uvedl v tiskovém prohlášení primátor města Mostu Jan Paparega.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama