Zuzana Majerová

  • Trikolora
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.12.2022 10:17:00

Henry Kissinger je dozajista ruský šváb

Henry Kissinger je dozajista ruský šváb

Komentář na facebookovém profilu k výzvě bývalého americkéha ministra zahraničí Henry Kissingera k ukončení války na Ukrajině

 Tak už je to jasné! Doyen světové diplomacie a bývalý ministr zahraničních věcí USA Henry Kissinger je stejně jako my v Trikolora dozajista ruský šváb, kremelský troll a mírový štváč.

„Bývalý americký ministr zahraničí Henry Kissinger opět vyzval, aby se naléhavě hledala cesta k vyjednání urovnání za účelem ukončení války na Ukrajině, kdy varuje, že celý svět je ohrožen, neboť jaderné supervelmoci se blíží ke katastrofické přímé konfrontaci.“

Nebo že by to celé bylo jinak? Třeba tak, že Kissinger i Trikolora mají rozum, zatímco téměř celá současná politická reprezentace Západu vede svět do nebezpečné konfrontace, a tím i do záhuby?

Více se dočtete ZDE.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama