Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,51. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.01.2023 19:21:00

“Předvýběr” České televize? Jasné NE!

“Předvýběr” České televize? Jasné NE!

Komentář na faceebookovém profilu k organizaci debaty prezidentských kandidátů ve vysílání České televize

 Dle plánu ČT má být finální debata prezidentských kandidátů rozdělena na dvě části. V té první vedle sebe stane všech devět uchazečů o nejvyšší ústavní funkci, v části druhé pak na pódiu zůstanou jen ti „hlavní“, které favorizují průzkumy, tedy Petr Pavel, Danuše Nerudová a Andrej Babiš. A ten možná ani nepřijde.

Za mne - NEMYSLITELNÉ. Podle mého názoru klidně mohou být tři debaty po třech, popř. dvě po čtyřech, ale se složením na základě losu. Tedy nahodile. Každý má mít stejné šance

Nikoho nelze favorizovat, nikdo nesmí být odsunut do role “křoví” předem vybraným. Negativně jsem to hodnotila už u soukromé televize, u veřejnoprávní bych to považovala za protiústavní zásah státu do rovnosti kandidátů prezidentských voleb. Takový “pražský předvýběr”.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama