ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,35. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.01.2023 6:32:00

Kartel pravdy a lásky

Kartel pravdy a lásky

Moskva měla pro Prahu vždy slabost. Jako první v první zemi na světě se v Praze v licenci vyráběly sovětské zbraně, nejdříve T-34, pak MiG.

 Po svém letu do vesmíru byla Praha první město v zahraničí, které navštívil Jurij Gagarin. Prvnímu ze socialistického bloku, komu Moskva umožnila letět do kosmu, byl Vladimír Remek. Po Američanech a etnických Rusech byli Češi třetí národ, který dobyl vesmír. Teď mají šanci si vyzkoušet ruský model demokracie, kde v čele státu stojí bývalý příslušník socialistických zpravodajských služeb.

Konečně, jak uvedla senátorka za ODS na svém Twitteru Miroslava Němcová: „Já jsem tu fekálkonferenci AB sledovala beze zvuku, jen občas jsem to zkusila, ale nešlo to. Až tady čtu myslitelovy perly a zdá se, že se překonal. Tak mu to prostě nandáme ještě jednou, ne? Jinak by ten náš kartel nestál za nic!“

Je to trust, chápete? Je to trust.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama