Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

25.01.2023 10:11:10

Zelenskyj zdvojnásobil své jmění, a občané naší republiky ?

 Zelenskyj  zdvojnásobil své jmění, a občané naší republiky ?

Prezidentský diktátor Zelenskyj, jak jej nazývá stále více našich občanů, se dočká dalšího přísunu vojenské techniky.

     Tentokrát tanků Leopard, kolem kterých bylo mezi  armádními jestřáby takové vzrůšo v době, kdy vojáci 14 polských posádek tanků Leopard  oznámili, že odchází z armády, poněvadž  nebudou bojovat na Ukrajině ! Viz odkaz 

https://www.email.cz/download/k/jIxrIx7SlBh-E7cy_uhQxPWjFUGei0zKQ5p_lRHqFIFheuQ_t1tKtOAXqpnso7YlyS_CsSw/VID-20230121-WA0008.mp4.

     Ponechme stranou, kdo bude vycvičovat ukrajinské vojáky na uvedenou techniku trvající údajně celý rok, neboť ukrajinský prezident své  všestranné  úsilí směřuje momentálně  na provedení čistek v nejvyšších patrech státní správy, kde se korupci daří stále víc a více. V době, kdy jak se zdá bobtnají hluboké rozpory ve vedení Ukrajiny. Odměnou pro oligarchu Zelenského budiž skutečnost, že během posledního roku více než zdvojnásobil své jmění na současných  1,5 miliardy dolarů  a stal se  tak dalším dolarovým miliardářem.

       Zatímco  rozhazovačná  proukrajinská  Fialova vláda z kapes daňových  poplatníků  přispívá každým dnem na pokračování válečného konfliktu  na  Ukrajině , občané  ČR jsou nadále ožebračováni.  Navzdory skutečnosti, že největší  lhář od dob Havla , současný premiér vlády Petr Fiala se při každé sebemenší příležitosti chlubí, kterak ČR  bravurně zvládla  nelehkou situaci,  do které nás  prý zatáhl  Putin.

   Ve skutečnosti výsledkem více než roční  nečinnosti  asociální vlády je  neřízená inflace, která patří k nejvyšším   mezi státy v EU. Pokles reálných mezd a kupní síly obyvatelstva, výše úrokové sazby,  kterou  republika od listopadového převratu nezažila. To vše s nedostatkem léčiv, dalším zdražováním potravin a základních potřeb občanů.

Aby  toho nebylo málo k dalšímu ožebračování  a vysávání úspor občanů připravuje  pravicová  vláda další asociální kroky.

     Zatímco celá Francie se  bouří proti prosazení zvýšení  věku odchodu svých občanů do starobního důchodu na 64 let, naše vláda  připravuje  za dobu  více než třicetiletého budování  kapitalismu  s lidskou tváří již  další  posunutí věkové hranice, která je momentálně 65 let.

       Dalšími asociálními kroky, které nahradí rádoby válečnou daň k získání přílivu financí do prázdné státní kasy je navrhované  sjednocení dvou současných snížených sazeb DPH na jednu, znamenající tak další zdražení léků, ubytovacích a stravovacích služeb, vstupného na kulturní a sportovní akce atd.

         Pro  KSČM, která se dlouhodobě snaží prosazovat podmínky pro důstojné žití každého občana je  nejvyšší prioritou život občanů v míru, který se zvyšující se snahou o  zatažení příslušníků A ČR a  dobrovolníků   do přímého válečného konfliktu na Ukrajině  nabývá stále více na  aktuálnosti.  Reálnou hrozbu dokládá i „čerstvé“ vyjádření náčelníka generálního štábu ACR Karla Řehky „Pokud by došlo k válce mezi NATO a Ruskem na východním křídle aliance, profesionální armáda by na plnění úkolů nestačila. Stát by tak musel přistoupit minimálně k výběrové mobilizaci“

     V USA a dalších vyspělých demokratických státech  ke kterým se Fialova vláda hrdě hlásí, je  dávno uplatňována zásada, že v čele státu nestojí generál. U nás navíc generál, který dlouhodobě lže svým občanům o své minulosti.  Důvody, proč KSČM vyzývá voliče, aby ve 2.  kole prezidentských voleb dali svůj hlas protivládnímu kandidátu Andreji Babišovi jsou zveřejněny na přiloženém odkazu.

https://www.kscm.cz/cs/aktualne/aktuality/kscm-vyzyva-k-volbe-protivladniho-kandidata-andreje-babise/

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama