Ing. Zuzana Ožanová

  • ANO 2011
  • Moravskoslezský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

08.02.2023 19:03:00

Takže stanoviska vlády mám brát jenom jako stanoviska vládních úředníků?

Takže stanoviska vlády mám brát jenom jako stanoviska vládních úředníků?

Projev na 52. schůzi Poslanecké sněmovny 8. února 2023 k zákonu o sdružování v politických stranách a v politických hnutích

 Děkuji. Jenom považuji za velmi úsměvné, že stanovisko vlády... prostě já předpokládám, že když vláda něco schválí, tak si to přečetla a že stanovisko vlády považujete jenom za výplod úředníků, a ne to, že o tom vláda vlastně jednala a schválila tyto názory.

Já jsem citovala komplexně tyto věci, protože jsem nechtěla vytrhávat, samozřejmě vytiskla jsem si a dala jsem si komplexně tyto návrhy vedle sebe, ale opravdu se domnívám, že většina těch připomínek, které dala vláda k tisku 110, se týká i toho vašeho nového pozměňovacího návrhu, a je zcela relevantních. Proto jsem je citovala a nechtěla jsem je nijak upravovat. To si myslím, že je z mé strany velmi korektní.

Nicméně domnívám se, že přece jenom jste opominuli velikou část připomínek, které tehdy vláda měla, no nicméně vy to považujete, že to neměla vláda, že to měli pouze vládní úředníci. Domnívala jsem se, že stanovisko vlády je pro mě docela relevantní, a předpokládala jsem, že se o tom vláda bavila. Takže stanoviska vlády mám brát jenom jako stanoviska vládních úředníků? Tak dobře, já se podle toho zařídím.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama