Mgr. Miroslav Kavij

  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.02.2023 10:44:08

Vzkvétající fašismus na summitu CME

Vzkvétající fašismus na summitu CME

Ovace, potlesk a nekritický obdiv.

 

Euforie na adresu  ukrajinského prezidenta  Zelenského po jeho vystoupení na bruselském summitu prezidentů a premiérů členských států EU, alias  centrálního mozku Evropy (CME) 9.2.2023, jsou příznakem  další  fáze fašizace tohoto skomírajícího „superstátu“.

      Po vzhlédnutí záběrů z onoho setkání, by občan  mohl ironicky  nabýt dojmu, zda slavní vůdcové na summitu nebyli zasaženi účinky předchozí konzumace koláčků  s přísadou „jistých žádoucích“ látek.   Nebo zda na zahájení summitu jim nebyl vnucen k promítnutí dobový  filmový  dokument z roku 1942, kterak český národ přísahá věrnost Třetí říši  https://www.youtube.com/watch?v=9wiB1fwR6Tw

      Evropští lídři si stále jaksi nechtějí připustit, že Evropa a svět již nebude jako před  24.2.2022, kdy  současný prezident Ukrajiny  neústupně prosazovanou ( a USA doporučovanou)  politikou vůči RF zatáhl svou zemi do válečného konfliktu mezi světovými mocnostmi RF a USA.

       Namísto hledání cest a způsobů jak dostat téměř rok trvající konflikt na úroveň mírového jednání, mnozí evropští lídři se budou nadále předhánět v nezištné pomoci na všech úrovních Ukrajině na úkor bezpečí a sociálního zabezpečení svých občanů. Je zbytečné připomínat, že hlavní housle v tomto směru hraje ČR se svým triem Fiala, Černochová, Pavel.

      Řekněme si znovu a narovinu, že Ukrajina se v blízké budoucnosti členy EU ani NATO nestane.  Nebude tím obohacením pro ostatní státy  o kterých naše „vládní“ trio neustále básní.

Skutečnosti týkající se především korupce, která je zde národním sportem, předchozí rozkradení a „rozparcelování Ukrajiny mezi oligarchy, válkou  zdevastovaná  ekonomika  s obrovským schodkem státního dluhu v době, kdy  je tento  stát téměř vylidněný  jsou nezpochybnitelné faktory přivádějící Ukrajinu do pozice pouhého  „přežití“.

      Zatímco  naše vládní reprezentace se nadále  zuby nehty drží  špatné karty  na kterou vsadila ještě před vypuknutím válečného konfliktu na Ukrajině, stále více lidí začíná procitat z každodenního lhaní  mainstreamových medií.  Začínají stále více vyhledávat zdroje a informace z alternativních medií  o skutečném průběhu konfliktu, co předcházelo jeho vypuknutí, o co skutečně v něm jde.

  V tomto směru doslova láme rekordy dokument, který je možné vzhlédnout na youtube pod   názvem Drahá Ukrajino, musíme si promluvit   https://www.youtube.com/watch?v=OVGfJyPCKQo, které za 14dní od jeho zveřejnění vzhlédlo  361 tisíc  uživatelů  a láme tak rekordy se čtivostí nenávistných článků plátku Forum24 sdílející hodnoty liberálního konzervatismu, chrlící nenávistné příspěvky proti  politikům prosazující skutečné zájmy naší země.

     Lidem, kteří s obsahem videa  nejen souhlasí , ale navíc se domnívají , že politika současné vlády jde proti zájmům naší republiky a jejich občanů bych snad  jen v době zavádění cenzury pod pláštíkem ochrany demokracie doporučoval některé pasáže veřejně nekomentovat.  Vyhrůžky nejvyššího státního zástupce Igora Stříže, že adorace ruského útoku na Ukrajinu by mohla  být trestným činem se  začínají  naplňovat v praxi. Svoboda slova zaručena Listinou základních práv a svobod jako součástí ústavního pořádku České republiky byla „prolomena“, začíná doba „politických“ procesů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama