Mgr. Richard Brabec

  • ANO 2011
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.02.2023 15:09:00

A Fialova vláda lhala a lhala a lhala

A Fialova vláda lhala a lhala a lhala

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k plánovanému zvyšování daní

 Jen co se zavřely volební místnosti, Fialova vláda zahájila frontální útok na naše peněženky. Už zcela nepokrytě chystá zvýšení daní, přestože sám premiér Fiala i další členové vlády lidem před volbami několikrát slibovali, že daně zvyšovat vláda nebude! A i po nich vládní koalice slibovala, že bude krotit provozní výdaje státu, ale daně nezvýší! Jenže sliby chyby. Protože to všechno bylo ještě před prezidentskými volbami. Do té doby musely vládní plány zůstat utajeny, aby se nepoškodily volební šance vládního kandidáta Petra Pavla.

Ke zvyšování daní (daň z nemovitosti) se přidává i návrh na prodloužení věku odchodu do důchodu nebo zrušení státního příspěvku na stavebního spoření. Budeme prostě déle pracovat a méně vydělávat. A to jsme určitě sotva na začátku, protože teď už tahle vláda nebude mít žádné brzdy. A vše určitě chtějí stihnout tak, aby změny vstoupily v platnost na začátku příštího roku. Protože pak už nás čekají zase další volby (krajské a následně sněmovní). A jak víme, rok před volbami už se žádná bolavá opatření nepřijímají, aby si to lidé náhodou nepamatovali!

Ale my v ANO určitě nezapomeneme. Uděláme vše proto, abychom lidi ochránili před dalším brakováním jejich peněženek. Už tak za této vlády tahle země rekordně chudne!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama