Ing. Barbora Urbanová

  • STAN
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,78. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.02.2023 11:41:00

Naprosto zásadní kritika. Babiš nedělá práci poslance

Naprosto zásadní kritika. Babiš nedělá práci poslance

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Andreji Babišovi.

 Na tom videu Andreje Babiše na téma "oni nejsou v práci, protože se nekliká, koukejte" je nechutný, že on sám nejen, že nebýval v práci fyzicky, ale ani neklikal, což je vidět ze statistik.

Upřímně nechápu, jak mohl jako ministr financí a pak i premiér mít lepší statistiky, než dnes.

Já mám účast na hlasování 74 %. Přijde mi to málo. Hodně často si v průběhu sněmovny jdu do kanceláře dělat něco, co souvisí s mojí agendou, s prací ve výborech, podvýborech. Já vím, že to nikoho nezajímá, ale takhle ta práce vypadá. Andrej Babiš není člen žádného výboru. U mě: Pár dní jsem byla omluvená z celého dne, párkrát jsou tam zdravotní důvody, jednou účast na konferenci, jednou tuším zahraniční cesta (jsem místopředsedkyně zahraničního výboru, sem tam se to stane ačkoliv se fakt snažim, aby to nebyl extrém).

Ale přijde mi naprosto zásadní: Kritika, která je mířená na Andreje Babiše za neúčast v práci nespočívá v tom, že není král takzvaného dobíhání z kanclu, takže má či nemá nějaké statistiky, ale v tom, že on v tom baráku vůbec není. Že se nepodílí na práci ve sněmovně. Nedělá práci poslance.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama