Ing. Berenika Peštová, Ph.D.

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.02.2023 14:51:00

Je to vaše mimořádná schůze. Kde máte poslance?

Je to vaše mimořádná schůze. Kde máte poslance?

Projev na 54. schůzi Poslanecké sněmovny 22. února 2023 k zákonu o České televizi a Českém rozhlasu

 Já děkuji za slovo. Jenom taková rychlá krátká na pana poslance Jakoba. To, že jste řekl, že to sem přišlo minulý rok v červnu, no, asi jste neměli dost velkou sílu to protlačit. Ale říkám, teď to tlačíte tedy tempem neskutečným.

Mně spíš vadí jiná věc, pane ministře. Kroutíte hlavou, já taky kroutím hlavou. Jsem ráda, že tady jsou dva ministři. Já nemám nic proti paní ministryni obrany, ale myslím si, že toto není její rank, toto je váš rank (k ministru kultury). Kde je zbytek ministrů? Nevíte, dobře. Kde jsou poslanci? Je to vaše mimořádná schůze.

Vy jste si svolali mimořádnou schůzi k tomuto bodu, protože je tak důležitý, tak důležitý. Kde máte poslance? Kolik jich tady sedí? To je pro vás tak důležité, že tady sedí všeho všudy deset poslanců? To si z nás děláte srandu?

Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama