Ing. Berenika Peštová, Ph.D.

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,18. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.02.2023 20:33:00

Váš svět rozdělil národ na dvě půlky, které se začínají nenávidět

Váš svět rozdělil národ na dvě půlky, které se začínají nenávidět

Projev na 54. schůzi Poslanecké sněmovny 22. února 2023 k zákonu o České televizi a Českém rozhlasu

 Pane ministře, váš svět rozdělil náš národ na demokraty a nedemokraty. Váš svět rozdělil národ na dvě půlky, které se začínají nenávidět. Já si myslím, že to je zbytečné a naopak ty světy bychom měli přiblížit k sobě a ne, že máme váš svět a náš svět. Ale mě spíš zarazila jiná věc, co jste tady řekl. Vy jste tady řekl, my takového nechceme. Jako jak my takového nechceme?

Tady je řádné výběrové řízení. Jestliže ten člověk projde řádným výběrovým řízením, tak nemůžete říkat, my takového nechceme. Vy si budete vybírat, koho chcete? Tak od toho tady je snad řádné výběrové řízení, které, když jím člověk projde, tak má šanci být generálním ředitelem. Ne, že se nám líbí, nebo nelíbí a zapadá do našeho světa, nebo nezapadá do našeho světa. Vždyť to je přece špatně, tohleto.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama