Margita Balaštíková

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.02.2023 9:45:52

Nechat Rusku Krym?

Nechat Rusku Krym?

Když to tak čtu včetně odkazů na zpravodajství, tak si říkám: kde je úroveň amerických a západoevropských médií a kde jsou ta naše

 Když to tak čtu včetně odkazů na zpravodajství, tak si říkám: kde je úroveň amerických a západoevropských médií a kde jsou ta naše - zejména veřejnoprávní, která si podobných věci vůbec nevšímají. stereotypně utrácejí vysílací čas a nemalé prostředky, aby nám na Ukrajině ukázali každý zbořený dům. Přitom se tady jasně ukazuje zásadní konflikt kolem osvobození Krymu. Kyjev je odhodlaný tento poloostrov osvobodit a získat zpět, USA to považují za výsostné rozhodnutí Kyjeva a pomoc poskytují k podpoře na aktuálních bojištích, evidentně ne v takové takové síle, aby to stačilo na osvobození Krymu ... to je přece zcela nový moment, o kterém si můžete přečíst v Politico a ve dalších periodikách. Není bez zajímavosti, že tento postoj podpořil v Mnichově i zvolený prezident Pavel ... naše média se ovšem takové drobnosti nezajímají. Máme sice veřejnoprávní televizi, ale premiér si založil vlastní stanici a vypouští na sociální sítě z Kramářovy vily své vlastní informace. minulý týden například sdělil, že vláda přemýšlí nad tím, zda je daňový systém optimálně nastaven, zda ho nelze někde zjednodušit ... To je tedy objev!!! Experti o tom ve veřejném prostoru mluví už několik let, v posledních měsících to přímo vykřikují, publikují řadu dobrých postřehů a nápadů a vláda tedy začala přemýšlet!!! Samozřejmě, že náš daňový systém není nastaven optimálně a samozřejmě se dá zjednodušit. Ovšem kratší cesta k úsporám je pro tuto nestydatou vládu ještě lepší: prostě vezmou penzistům 20 miliard, změní si zákon a prohlašují si to na poslední chvíli. Diví se někdo, že opozice využije všech svých skromných možností a pokusí se tento zlodějšký krok zablokovat?   
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama