Ing. Zuzana Ožanová

  • ANO 2011
  • Moravskoslezský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,96. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.02.2023 13:21:00

Mám problém se zdůvodněním legislativního stavu nouze

Mám problém se zdůvodněním legislativního stavu nouze

Projev na 55. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 28. února 2023 k vládnímu návrhu novely zákona o důchodovém pojištění

 Děkuji, vážená paní předsedkyně, vážení členové vlády. Děkuji, že je vás dneska tady trochu víc.

Vážené kolegyně, vážení kolegové, já s tím mám opravdu problém. Chci reagovat na kolegu Marka Výborného prostřednictvím paní předsedkyně. Já mám problém se zdůvodněním legislativního stavu nouze. Je pravda, že ve svém projevu se tím budu zabývat obšírněji, ale nicméně říct, že zákonná valorizace způsobuje hospodářskou škodu, je prostě absurdní. Já když jsem se připravovala, tak mi ta vládní rovnice, kterou si dovolím sdělit: důchodce, rovná se hospodářská škoda, přijde opravdu absurdní. Prosím, nezdůvodňujte svoji neschopnost tímto způsobem a neříkejte, že se jedná o legislativní stav nouze.

Děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama