Eva Decroix, MBA

  • ODS
  • Vysočina
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.03.2023 20:40:00

Opravdu existuje. Nechtěla jsem jej vystavovat veřejnému lynči

Opravdu existuje. Nechtěla jsem jej vystavovat veřejnému lynči

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k fotce z fotobanky, kterou poslankyně použila k propagaci vládní politiky.

 Mrzí mne, že použití ilustrativní fotky u sdělení o důchodech devalorizovalo celé sdělení. Václava znám. Opravdu existuje. Nechtěla jsem jej ale uvádět do rozpaků, či vystavovat veřejnému lynči, zveřejněním jeho fotky. Mám tu ale další reakce důchodců, kteří reagují podobně. Budu je komunikovat dál. Tentokrát bez fotky. Myslím, že je důležité říkat nahlas, že ne všechny seniory je možné házet do jednoho pytle. A že někteří vnímají důležitost nyní přijímaných opatření. Samozřejmě i komunikace těchto sdělení je umění a musí se dělat správně.

Dnes ráno jsem měla milou schůzku se seniorkou, která dorazila do Sněmovny sama a moc trvala na tom někomu říct, jak jí vadí, že je opozice zneužívá. Když bude souhlasit, ráda fotku s ní zveřejním.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama