Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.03.2023 10:07:00

Pravda nás dohnala

Pravda nás dohnala

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k oslabení imunity nošením roušek

 Když jsem od počátku vystupovala proti absurdním příkazům typu nošení roušek venku, “dušení” dětí po celý den v rouškách ve škole a seniorů v domovech, dokonce chvíli se přikazovalo nosit dvě roušky najednou (!!), podporována částí lékařů a obyčejnou logikou, že “dýchat vydýchané” je prostě zdraví škodlivé a že toto dlouhodobé “dušení” poškodí imunitu, byla jsem terčem hrubých útoků. Pravda nás ale - logicky - dohnala.

Měli bychom si položit hlavně otázku, proč jsme tak snadno uvěřili nelogickým lžím, poslouchali slepě vyloženě nelogické a protizákonné příkazy a byli ochotni uvěznit zdravé děti (i sebe) v rouškách a jejich i svoje zdraví odepřením přirozeného dýchání oslabovat…

Také tehdy říkali, že my - kritikové těchto protiprávních příkazů - nemáme pravdu a tvrdíme hlouposti. Dnes to opakují o vakcínách - že říkáme nesmysly. Ne. Máme pravdu. A čas to bohužel opět ukazuje. Jen na tom všem někdo mezitím za přispění politiků vydělal miliardy.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama