Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová

  • NEZ
  • Kroměříž
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,52. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.03.2023 8:36:00

Nic nemají? Vymyslí lež

Nic nemají? Vymyslí lež

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k falešnému inzerátu placených míst na připravované demonstraci, zveřejněnému na sociálních sítích

 Anonymní zbabělci. Když na mne nemohou nic najít, tak si vymyslí neuvěřitelnou pitomost a poruší všechny možné paragrafy. Zneužijí fotografii, FB adresu, telefon a publikují pod tím vším neuvěřitelnou LEŽ. “Hrdinně” anonymně, jak jinak.

podvod

Tedy - daný příspěvek, který porušil řadu paragrafů, předám policii. A nejen to - vyzývám ty anonymní zbabělce z těchto jakýchsi Paralelních listů - vystupte z anonymity a postavte se mi čelem. Ukažte, co jste zač. Máte-li na to odvahu. Pokud ne, zalezte, a neotravujte nám, slušným lidem, život.

Pohrdám vámi.

(Děkuji vám za upozornění - neb anonymy nečtu)

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama