Mgr. Jana Mračková Vildumetzová

  • ANO 2011
  • Karlovarský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.04.2023 17:15:00

Hejtman Kulhánek lhal. Rušení pošt prošlo bez připomínek

Hejtman Kulhánek lhal. Rušení pošt prošlo bez připomínek

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k rušen poboček České pošty v Karlovarském kraji.

 Hejtman Petr Kulhánek lhal zastupitelům!

Vedení Karlovarského kraje opět hodilo své obyvatele přes palubu a dalo přednost své stranické linii. V rámci připomínkového řízení totiž bez připomínek odsouhlasilo rušení poboček České pošty v našem kraji.

Hejtman Petr Kulhánek nám, krajským zastupitelům, na posledním zasedání navíc lhal, když tvrdil, že kraj dokument k připomínkování nedostal.

Bylo mi divné, že by se kraje k takto zásadní otázce neměly možnost vyjádřit. Vždyť jsou oficiálním připomínkovým místem. Začala jsem pátrat a zjistila jsem, že vedení kraje se k problematice rušení poboček pošty vyjádřilo a to velmi stručně. Ministerstvu sdělilo, že nemá připomínky a tím potvrdilo, že s postupem souhlasí a to mě tedy moc zlobí.

Celý ten postup hejtmana je absurdní. Před týdnem schválilo zastupitelstvo náš návrh, ve kterém vyzýváme ministra vnitra a vládu ČR nepřistupovat ke kroku zrušení poboček České pošty s.p. v Karlovarském kraji, a to do doby řádného projednání a případného nalezení řešení s jednotlivými starosty měst a obcí. Pan hejtman nás následně ubezpečoval, že téma otevře na nejbližším jednání s vládou. Podle mých informací se tak ale nestalo a pan hejtman na jednání mlčel a za náš kraj opět nebojoval.

A tak se starostové v našem kraji dozvěděli, že se v Karlových Varech, kde je v současnosti 9 poboček, má od 1. července rušit poboček 6. V Chebu se bude redukovat z 5 a zůstat mají jen 2, v Sokolově zůstane jen 1, stejně jako v Mariánských Lázních a Nejdku.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama