Mgr. Petr Štěpánek

  • Trikolora
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,5. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.04.2023 9:45:47

Milí soudruzi z redakce Forum 24!

Milí soudruzi z redakce Forum 24!

Milí soudruzi z redakce Forum 24! Posíláme mnoho pozdravů a také vřelé díky do Vaší redakce Forum 24, stranického tiskového orgánu ODS.

Nesmírně nás těší, že se tu pravidelně staráte o propagaci Trikolory. Píšete o nás sice jen a pouze samé kraviny, ale i to se počítá. Vždyť přece stále platí, že o kom se nemluví, jako by neexistoval. Vysoce rovněž hodnotíme, že šéfredaktorka Johana Hovorková, ročník 1991, je Vaší expertkou na minulý komunistický režim.

Trikolora je na rozdíl od Vás velmi tolerantní politická strana, a proto přejeme Foru 24 jen to nejlepší, neboť si myslíme, že i špatný humoristický plátek má právo na existenci. Soudruzi, jen tak dál. S Evropskou unií na věčné časy a nikdy jinak!

S pozdravem Světu mír!, eh, čo to táráme, Světu válku!, takhle se Vám to bude líbit.

Zuzana Majerová, předsedkyně Trikolory
Petr Štěpánek, 1. místopředseda Trikolory

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama